BOZCADA AŞKINA

Çoğu yaz tatil için gittiğim yerlerden biri Bozcada ya da eski adıyla Thenedos. Çevresinde ziyaret edilebilecek birçok doğal ve tarihi mekan mevcut. Tüm gün denizde yüzüp güneşlendikten sonra fotoğraf makinemla gün batımını çekmek istedim ve üçayağımı kurdum. O sırada kareye iki kişi girdi. Hemen denklanşöre bastım ve ortaya bu güzel fotoğraf çıktı. Umarım fotoğrafa yazıyı okumadan önce bakmışsınızdır çünkü gerçeği söylemek gerekirse iki kişi aslında birbirlerini ıslatmaya çalışıyordu.


FOR THE LOVE OF BOZCAADA
One of the places I often go vacation is Bozcaada or with Greek name is Thenedos has various natural and historical places to visit. After swimming and having sunbath all day long I wanted to shot sunset and set up tripod. At that moment two person cema in to frame. I push the shutter immidiately and this nice photograph came up. I hope you all looked the photo before reading these because if I have to say right these two person actually tried to drench eachother.


EXIF: PENTAX K10D, Pentax SMC-DA 50-200mm f/4-5.6 ED, 1/2000 sn, f4.5, 09/08/2008 18:38:54, 63mm, ISO-100, M

1 yorum:

servis dedi ki...

Degerli blog yöneticisi blogunuzdan ekip olarak çok yararlandık ve begendik ucuz konteyner başarılarınızın devamını diler.